بانوی اندیشمند لبنانی با اشاره به نقش شهید هنیه در ایجاد وحدت اسلامی، تاکیدکرد که ترور او توسط رژیم صهیونیستی بیهوده نبود و دشمن از میزان تأثیرگذاری وی آگاه بود.
بانوی اندیشمند لبنانی معیارهای دوگانه شیطان بزرگ آمریکا و به دنبال آن آلمان و دیگر کشورهای اروپایی را نفاقی خواند که از سیاست خونریز آنها پرده بر میدارد و ما با چشمان خود در غزه شاهد آن بودیم.
اندیشمند اسلامی از کشور فرانسه تاکیدکرد: اقدامات ضداسلامی، بهویژه ضد شیعی و ضدایرانی نشان دهنده این است که دولتهای اروپائی به منشور حقوقبشر احترام نمیگذارند و به توافقنامههای خود با ایران پایبند نیستند.
وبینار «مجاهدتها و ابعاد شخصیتی اسماعیل هنیه» با سخنرانی مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان و به همت نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی در بستر روبیکا برگزار شد.
فؤاد خریس، اندیشمند لبنانی با تأکید بر اهمیت و نقش حج در وحدت مسلمانان خاطرنشان کرد، استکبار جهانی از وحدت مسلمانان و صحنه بزرگی که در مراسم حج خلق میشود در هراس است.
بانوی اندیشمند لبنانی با بیان این که مظاهر بتپرستی نوین در اشکال فریبنده آن از کاخ سیاه در واشنگتن آغاز میشود، گفت: انسان عاقل در دوران ما باید مظاهر بت پرستینوین در اشکال فریبنده را بشناسند و با نقشهها و مکر و نیرنگ آنها آشنا شوند.
حاج عمار کاظم، اندیشمندمسلمان و مدیر موسسه البلاغ کویت حج را یک کنگره جهانی برای اتحاد و آشنایی خواند و تاکیدکرد که مسلمانان باید در حج از همه موانعی که در میان آنها وجود دارد، فراتر بروند.
استاد دانشگاه جامعه المصطفی و فعال فرهنگی لبنانی، با بیان این که یکی از مضامین مهم حج، مراسم برائت از مشرکین است، تاکیدکرد: باید بیاموزیم که چگونه از شیطان بزرگ که امروزه همان آمریکا است، اعلام برائت کنیم، همانطور که از شیطان ملعون اعلام برائت میکنیم.
حج، نقش بزرگی در مقابله با استکبار، شناساندن ارزشهای اسلام، ارتباط و همبستگی میان مسلمانان دارد و جمهوری اسلامی ایران نقش بزرگی در این زمینه ایفا میکند.
استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر اسلامی اظهار داشت: امت اسلامی نیازمند عطش معرفتی و شناختی است تا حرکت کند و زمانی که حرکت کرد، زمزم در برابر او پدیدار میشود.
وبینار «رسانهها و حقوق فلسطین: گام های عملی برای ایجاد ابتکارات برای به رسمیت شناختن فلسطین» با حضور رسانههای مطرح کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی به منظور تقویت حمایتهای رسانهای از حقوق مردم فلسطین برگزار میگردد.
بانوی اندیشمند عراقی تاکیدکرد که امام خمینی(ره) از قرار گرفتن در سایه دو قدت شرق و غرب ابا داشت، چرا که سر او تنها سایه عمامه مشکی و بدن وی، تنها لباس علما را می شناخت.
پژوهشگر تصوف اسلامی ترکیه، امام خمینی (ره) را کسی میداند که امتهای اسلامی را دعوت کرد تا زیر یک سقف تحت ارزشهای انسانی دور یکدیگر جمع شوند تا جامعه نوین اسلامی را رغم بزنند.
مبلغ بینالمللی و پژوهشگر مباحث اسلامی لبنان تصریح کرد: انقلاب امام خمینی(ره)، یک انقلاب الهی است که هدفی الهی را دنبال میکند و تلاش میکند با رهبری یک مرد الهی، حکم خداوند را در زمین برپا کند.
دبیرکل انجمن مسلمانان اهلالبیت اندونزی بر این باور است که پایه اصلی فکری امام خمینی (ره) اخوت و همگرایی مسلمانان بوده و وحدت مطرح شده از سوی ایشان، پایه و اساس مذهبی دارد.